Sprengenberg Vastgoed BV - Vrieswijk 2a - 8103 PB Raalte - tel.: 0572 363193 - fax: 0572-363 176 - info@sprengenbergvastgoed.nl
Sprengenberg
Sprengenberg Vastgoed, genoemd naar het prachtige natuurgebied in Salland, is een regionale projectontwikkelaar met haar werkgebied in noord en oost Nederland. Vooral woningen ontwikkelen op centrum locaties, de zogenaamde inbreidingslocaties zijn onze specialiteit. Oude gebouwen een nieuwe (woon)bestemming geven of nieuwe bouwplannen maken waar woongenot voorop staat. Altijd kijken we naar de economische toegevoegde waarde maar ook het milieu aspect en stedenbouwkundige voorwaarden om zoveel mogelijk voor de omgeving tot een passend en acceptabel plan te komen. Op deze manier wordt wonen genieten en thuis zijn. Dat is een doel op zich voor ons.

Kwaliteit is onze motivatie, altijd werken we samen met gerenommeerde architecten, constructeurs en makelaars om onze plannen om te zetten in optimaal woon/ werk genot voor de latere eindgebruiker. Onze ontwikkelingen worden gebouwd met oog op duurzaamheid en esthetische kwaliteit maar ook het milieu dient gespaard te worden met energie zuinige producten met hoge isolatie waarden zodat zowel investeerders als gebruikers op lange termijn kunnen profiteren van het vastgoed.

Innovatief bezig zijn en na denken wat de uiteindelijke gebruiker wenst, daaraan willen wij voldoen, met die gedachten hebben we het Woonflex concept ontwikkeld. Een toepassing daarvan vinden we oa. in appartementen in Nijverdal en Raalte. In het centrum van beide plaatsen zijn zeer luxe appartementen gerealiseerd met een grote mate van vrije indeelbaar heid, wonen op maat zogezegd. Het appartementen gebouw in Nijverdal is zelfs genomineerd voor de Oostelijke architectuur prijs.

Sprengenberg Vastgoed, u hoort nog van ons.

Indigo grafische produkties Bert Jansen