Raalte 16 koopappartementen nabij het centrum

Op een prachtige locatie aan de Zwolsestraat en de Burgemeester Kerssemakerstraat in het Sallandse dorp Raalte heeft Sprengenberg Vastgoed twee stijlvolle appartementgebouwen met in totaal 16 appartementen laten bouwen.

Aan de Zwolsestraat heeft het voormalige Gibo kantoor plaats gemaakt voor nieuwe woningen aan de Burgemeester Kerssemakerstraat is een voormalige huisartsen praktijk verdwenen.

Beide gebouwen tellen elk 6 appartementen en 2 penthouses, de woningen zijn op het achterterrein met elkaar verbonden voor wat betreft parkeerplaatsen en bergingen. Een afgesloten gedeelte met voldoende privacy, veiligheid en groen.

Wonen in het centrum van Raalte op een uniek plekje, de gebouwen kregen een typische jaren 30 uitstraling met mooie detailleringen als erkers en dak overstekken. Volstrekt uniek zijn de 4 penthouses met een zeer riante afmeting van ruim 175m² en daarboven nog een dakterras van maar liefst 50m² met uitzicht over het hele centrum van Raalte.
Dat de appartementen uiterst luxe zijn afgewerkt met ruime stelposten voor bad en keuken spreekt vanzelf. Het oude politiebureau dat ooit op deze markante plek in Raalte stond is de inspiratie geweest voor één van onze architecten voor dit prachtige ontwerp.